Transport gratuit comenzi de peste 300 lei
Transport gratuit comenzi de peste 300 lei
Vezi toate articolele

O analiza detaliata a liniei noi de cosmetice Gucci

O analiza detaliata a liniei noi de cosmetice Gucci

Charlotte Casiraghi, the face of Gucci beauty, really knows how to wear red lipstick. Photo: Gucci 

Primăvara în trei cuvinte? Simțiți noua moda. Phoebe Philo a rezumat starea beatifică: "Dacă există ceva de spus în acest moment, lăsați-o să fie cu dragoste. Să fie bucuroasă."

Asta se traduce literalmente ca îmbrăcăminte pentru petreceri, paiete, pene - și pentru a aprofunda si mai mult, în fuste de creion, straturi întinse, materiale plastice fantastice. Dar, de asemenea, a intrat în zonele de baza  care formează fundațiile tinutei noastre: halate, denim, rochii  - toate au fost modificate prin niște imitații, spalări și ornamente, transformându-se în variante ale lor. Cealaltă poveste mare? Designerii care se lipesc de armele lor. După ce au sculptat o estetică instantaneu recunoscută - vezi Gucci, Balenciaga, Dolce & Gabbana - tactica pentru mulți designeri a fost livrarea cu ridicata: "De ce a fost cu succes?" Totuși, chiar ei știu că o injecție de noutate este întotdeauna binevenită.

Această confluență minunată a calendarului, a dispoziției și a coincidenței a produs numeroase modele care au apărut în New York, au crescut în Londra, au înflorit în Milano și au explodat la Paris. Iată cele zece tendințe de moda din 2018 de la care trebuie să știți.

Adaugă comentariu

    Nici un comentariu pănă acum

Produse Noi

Cele mai Vândute